Zakelijk

Bedrijfsinterieur

Een goed bedrijfsinterieur is belangrijk voor iedere onderneming. Of u nu een winkel heeft of een kantoor, de uitstraling van uw bedrijf staat of valt met de inrichting van het pand. Wilt u een duidelijk visitekaartje afgeven over uw identiteit en daarmee de juiste klanten trekken? Dan is een bedrijfsinterieur op maat waarschijnlijk echt iets voor u. Niet alleen laat u daarmee zien waar u als onderneming voor staat, u heeft bovendien een praktische oplossing voor uw specifieke bedrijfsactiviteit.

Het ontwerpen en vervaardigen van een bedrijfsinterieur is altijd maatwerk en daarom houden we dat graag in eigen hand. Van advies en design tot productie en uitvoering. Ons totaalconcept staat garant voor hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. U kiest voor kwaliteit in optima forma bij Nelson interieurbouw.

Bedrijfsinterieur

Inspirerend en praktisch interieur

Een uniek en op maat gemaakt interieur ontwerp dat helemaal aansluit op de praktische behoeften en identiteit is een must voor elke ondernemer. Een goede inrichting is onmisbaar voor elk bedrijf. Of u nu regelmatig klanten over de vloer krijgt of werknemers hebt die graag geïnspireerd werken, een praktisch interieur is zinvol, zowel voor bezoekers als personeel. Wilt u ook een interieur op maat? Natuurlijk gaan wij voor ons ontwerp altijd eerst in overleg over de praktische toepassing. Daarna volgt een ontwerp op maat, volledig in overeenstemming met uw wensen en behoeften. Wilt u uw huis laten inrichten? Kijk dan eens bij particulier.

Totaalconcept

Het ontwerpen en vervaardigen van een bedrijfsinterieur is altijd maatwerk en daarom houden we dat graag in eigen hand. Van advies en design tot productie en uitvoering, ons totaalconcept staat garant voor hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Als interieur ontwerper en meubelmaker werken wij graag samen met vakkundige interieur architecten. Zij komen graag bij u langs om uw interieur tot in detail te bespreken. Zo bent u verzekerd van een bedrijfsinterieur dat volledig op maat is en kiest u voor kwaliteit in optima forma.

Specialistisch maatwerk

Van winkelinrichting voor modezaken, bedrijven uit de food- of non-food sector tot kantoor inrichting, wij helpen u graag met een bedrijfsinterieur op maat. Bent u op zoek naar een balie, receptie, counter, kast, tafel en stoelen, displays of een ander meubel? Wij zorgen er voor dat het perfect aansluit bij uw bedrijfsidentiteit. Met ons unieke design programma, onze innovatieve ontwerpers en professionele meubelmakers heeft u gegarandeerd een uitnodigend interieur of meubels op maat.

Bedrijfsinterieur

Nelson Interieurbouw

Voor een bedrijfsinterieur op maat

Wilt u meer weten?

Neem direct contact met ons op of laat hier uw telefoonnummer achter

TOP