Particulier

Persoonlijk interieur

Wilt u graag een persoonlijk interieur waar u zich direct helemaal in op uw gemak voelt? Dan is een uniek interieur dat helemaal op uw woonsituatie is afgestemd ideaal. Een mens voelt zich het prettigst in een omgeving waarin hij zijn eigen karakter weerspiegeld ziet. In een woning met een interieur met uitstraling voelt u zich direct helemaal thuis. Een persoonlijk interieur is altijd maatwerk, tenslotte moet het volledig aan uw wensen voldoen. Toch blijft het bij ons goed betaalbaar. Wij houden alles in eigen hand en dat merkt u direct. In prijs, maar ook in levertijd.

interieurdecoratie

Veel variatie

Heeft u al een idee over uw eigen persoonlijke inrichting of wilt u liever een gedegen advies? Bij ons is alles mogelijk. Of u nu zelf een ontwerp maakt of dat juist door ons laat doen, het resultaat is altijd oogstrelend. Natuurlijk krijgt u altijd advies over materialen, vormen, formaten en stoffen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden en combinaties en juist dat maakt dat een persoonlijk interieur volledig naar smaak ingericht kan worden. Heeft u een keuze gemaakt? Natuurlijk waarborgen wij altijd kwaliteit en is ons maatwerk tot in detail en vakkundig vervaardigd. Het resultaat mag er zijn!

De klant staat voorop

Wilt u graag overleggen met een professional? Onze adviseur komt graag bij u langs. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken met één van onze samenwerkende interieur architecten. Ook die begrijpt onmiddellijk wat u met uw ruimte kunt doen. Waar u ook voor kiest, u zult merken dat onze medewerkers creatief en betrokken zijn en zorgen voor een prettig persoonlijk contact. Vanaf het eerste moment tot aan de aflevering van uw meubels op maat of realisatie van uw interieur ontwerp . Wij werken met passie en vakmanschap aan elke nieuwe uitdaging. Bent u op zoek naar bedrijfsinterieur? Kijk dan op de pagina zakelijk .

Veelzijdig

Waar u ook naar op zoek bent, wij kunnen het voor u vervaardigen. Van uitgebreide keuken tot eenvoudig meubilair, van luxueuze badkamer tot exclusieve eyecatcher of decoratie, bij ons is niets te gek. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende meubels en inrichting en gaan graag elke nieuwe uitdaging aan. Wij gaan graag in gesprek over uitstraling, materialen en indeling, eventueel in combinatie met ons unieke design programma. Heeft u een vraag over de uitvoerbaarheid van uw idee? Wij voeren graag gedegen overleg over een oplossing en de bijbehorende kosten.

Depositphotos_13164051_original-min

Nelson Interieurbouw

Voor een interieur met een persoonlijk karakter

Wilt u meer weten?

Neem direct contact met ons op of laat hier uw telefoonnummer achter

TOP