Interieur op maat

Interieur ontwerp op maat

Heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u graag een interieur ontwerp laten maken? Wilt u graag het interieur van uw winkel, kantoor of bedrijf laten ontwerpen door een vakman? Onze professionele meubelmakers, ontwerpers en interieur architecten realiseren graag een interieur dat perfect aansluit bij de gelegenheid. Ze hebben veel ervaring met het vertalen van identiteit naar een interieur dat past. Daarmee wordt het een verlengstuk van uzelf of uw bedrijf en dat straalt eigenheid uit.

Uw wensen in een interieur ontwerp

Of het nu gaat om een particulier of een zakelijk interieur, u heeft altijd persoonlijke wensen ten aanzien van de inrichting. Voor een goed ontwerp is niet alleen uitstraling belangrijk, maar ook functionaliteit en constructie. Tenslotte moet uw nieuwe inrichting ook praktisch en duurzaam zijn. Om een goed beeld te krijgen van al uw wensen gaan wij altijd uitgebreid in gesprek. Wilt u graag tips over de vele mogelijkheden? Wij geven u graag een gedegen advies voor een inspirerende omgeving.

Particulier of zakelijk

Of u nu als particulier op zoek bent naar het perfect op maat gemaakte interieur of zakelijk , wij doen ons uiterste best een ontwerp te maken dat helemaal past. Praktisch, oogstrelend, functioneel en natuurlijk met karakter. Wij richten ons tijdens de ontwerpfase altijd op uw wensen en kijken van daar uit naar de mogelijkheden. Natuurlijk komen wij eerst bij u langs om het pand of de woning te verkennen. Daarna komen we met een creatieve oplossing waar u enorm blij van wordt!

Specialistisch maatwerk

Niet alleen werken wij met interieur architecten die uw wensen in een interieur ontwerp voorleggen, we hebben ook een eigen werkplaats waar uw interieur vervaardigd wordt. Onze meubelmakers zijn daar dagelijks aan de slag om de mooiste meubels te vervaardigen voor een bijzonder interieur. Daarmee houden we alles in eigen hand en weten we zeker dat we kwaliteit leveren. Natuurlijk is dat ook voor u perfect. Het betekent niet alleen een snellere levering, maar zo wordt maatwerk ook betaalbaar. Ook voor meubels op maat.

Nelson Interieurbouw

Interieur ontwerp dat spreekt

Wilt u meer weten?

Neem direct contact met ons op of laat hier uw telefoonnummer achter

TOP