Meubels op maat

Meubels op maat, geheel volgens uw wensen

Wilt u meubels op maat laten maken? Een goed idee! Een maatwerk meubel is een uitkomst voor iedereen. Een mooi en passend meubel volgens uw eigen smaak geeft uw interieur een persoonlijk karakter. Bovendien kunt u het meubel volledig laten vervaardigen zoals u wilt. Zoekt u een bijzondere indeling voor uw keuken, een bepaald formaat boekenkast of een bank die net een stuk hoger is dan gemiddeld? Bij ons is alles mogelijk. Niet alleen qua uitstraling of indeling, maar ook qua constructie en functionaliteit, particulier of zakelijk .

Voor specialistisch maatwerk moet u bij Nelson kasten op maat zijn. Of het nu gaat om particulier of zakelijk interieur. Voor een goed ontwerp is uitstraling, maar ook functionaliteit en constructie belangrijk. Wij geven advies voor een inspirerende omgeving. Van kasten tot keukens. Van meubilair tot winkelinrichting op maat.

Onbeperkte mogelijkheden

Onze mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en juist dat maakt een meubel op maat zo aantrekkelijk. U krijgt altijd het gewenste ontwerp, precies in de juiste stijl. Wilt u een meubel in een bepaalde kleur of van een specifiek materiaal? Onze ontwerpers en meubelmakers voldoen graag aan uw wensen en zorgen voor een uniek en origineel product dat perfect past bij uw interieur. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe eethoek of een boekenkast, een op maat gemaakte kastenwand of een volledig nieuwe keuken, onze meubels op maat passen altijd perfect in de omgeving.

Meubels op maat 6
Meubels op maat 2

Hoge kwaliteit

Onze ontwerpers en meubelmakers beschikken niet alleen over uitstekende kennis en vaardigheden, ze werken bovendien met passie aan elk nieuw ontwerp. Voor ieder meubelstuk kiezen ze de mooiste en beste materialen, altijd van de hoogste kwaliteit. Zo vervaardigen ze niet alleen een meubel waar u blij mee bent, maar waar ze ook zelf trots op kunnen zijn. Wilt u een deskundig advies of bent u benieuwd naar de nieuwste trends? Wij volgen steevast de nieuwste ontwikkelingen in de meubelbranche en denken graag met u mee.

Uw wensen staan centraal

Wilt u een nieuw meubel op maat laten maken en zit u boordevol ideeën? Wij gaan graag met u in gesprek over onze uitgebreide mogelijkheden. Vindt u het moeilijk een goed ontwerp te maken en laat u het graag over aan een professional? Praat dan eens met onze ontwerpers voor een geweldig design. Bekijk ons portfolio. en vind direct inspiratie, of neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. Wij bieden u graag de ideale oplossing voor uw interieur. Bent u op zoek naar een heel nieuw interieur? Bekijk dan eens bij interieur ontwerp.

Nelson Interieurbouw

Interieur ontwerp dat spreekt

Wilt u meer weten?

Neem direct contact met ons op of laat hier uw telefoonnummer achter

TOP